• Phone: +49 115-770-946-589
  • Aachen, Gjermani
  • Email: assistance.kh@gmail.com

Telefon

Chat ose Whatsapp E Hënë - E Premte 9am - 4pm

+49 1577 0946589

E-mail

Ju lutem na dërgoni një email në çdo kohë dhe do t'ju asistojme për 48 orë!

assistance.kh@gmail.com

Adresa

Zyra jonë gjendet ne Aachen, Gjermani

Aachen, Gjermani

Kontakt

Për çdo kërkesë ju lutem plotësoni formularin e mëposhtëm