• Phone: +49 115-770-946-589
 • Aachen, Gjermani
 • Email: assistance.kh@gmail.com
IMG_2847

Rreth Nesh

Know-How Consulting është një platformë që ndihmon dhe konsulton studentët shqiptarë që duan të ndjekin studimet e tyre në Gjermani ose Holandë. Ne ju shoqërojmë gjatë gjithë procesit duke ofruar informacione të vlefshme, gjetur një apo disa programe që përshtaten me interesat tuaja dhe asistuar në aplikimin e sukseshëm. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap, nga përgatitja e portofolit tuaj akademik deri te aplikimi për vizën tuaj studentore duke siguruar që zhvendosja në një vend të ri të jetë sa më e lehtë e mundshme.
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap, nga përgatitja e portofolit tuaj akademik deri te aplikimi për vizën tuaj studentore dhe sigurimi që zhvendosja në një vend të ri të jetë sa më e lehtë e mundshme.

5 arsyet kryesore PSE duhet të zgjidhni Gjermaninë
 • Arsimi i shkëlqyer evropian

 • Programe në gjuhën gjermane dhe angleze

 • Nuk ka tarifa në universitetet publike gjermane / Tarifa të moderuara në universitetet holandeze

 • Një numër i madh studentësh ndërkombëtarë

 • Perspektiva të shkëlqyera për karrierë

Know-How has your back!

Pasi të nisim kërkimin sipas vendndodhjes ose preferencave të programit, mund të filtrojmë bazuar në llojet e programeve që ju interesojnë, semestrin ose gjatësinë e kohës që dëshironi të studioni. Do të përzgjedhim disa programe për të mësuar më shumë mbi kërkesat dhe kushtet që të mund të vendosim nëse janë të përshtatshme për ju.

“Arsimi është pasaporta për të ardhmen, sepse e nesërmja u përket atyre që punojnë për të sotmen.”
Malcolm X

Konsulentët tanë

Ne ju mbështesim gjatë gjithë procesit të aplikimit dhe regjistrimit, duke përfshirë aplikimin për vizë, udhëtimin dhe akomodimin.

IMG_2915-2.jpg

Alda Tusha

Konsulente
  brunilda-e1682630124334.jpg

  Brunilda Tusha

  Komunikimi