• Phone: +49 115-770-946-589
  • Aachen, Germany
  • Email: assistance.kh@gmail.com
ezgif.com-webp-to-jpg-1.jpg
May 2, 2023

Zbuloni universitetet më të mira në Gjermani të vitit 2023 nga të dhënat e “Times Higher Education’s World University Rankings”

Gjermania është një destinacion shumë tërheqës për studentët nga e gjithë bota. Standardet e shkëlqyera akademike, ekonomia dhe zhvillimet e…

Read more
gloomy-metro-tunnel-view-with-moving-train-scaled.jpg
April 27, 2023

Skema e re biletave të trenit në Gjermani

Abonimi mujor prej 49 eurosh për autobusë dhe trena në transportin lokal dhe rajonal në Gjermani, është risia e fundit,…

Read more
close-up-speaker-standing-front-audience-conference-room-1.jpg
March 23, 2023

Ausbildung në Gjermani: Çfarë duhet të dini?

Gjermania është e njohur për sistemin e saj të shkëlqyer arsimor, dhe kjo është sigurisht e vërtetë edhe kur bëhet…

Read more
woman-doing-homework-outdoors-city-1.jpg
February 27, 2023

Sa kushton të jesh student në Gjermani?

Jo vetëm që mund të studioni falas në Gjermani, por është gjithashtu kostot mesatare të jetesës për studentët janë relativisht…

Read more