• Phone: +49 115-770-946-589
  • Aachen, Germany
  • Email: assistance.kh@gmail.com
Blog

Skema e re biletave të trenit në Gjermani

Abonimi mujor prej 49 eurosh për autobusë dhe trena në transportin lokal dhe rajonal në Gjermani, është risia e fundit, e cila mund të përdoret nga muaji maj, është pasardhëse e biletës 9 euro që ishte në dispozicion për tre muaj verën e kaluar. Synon të bëjë transportin publik rajonal dhe lokal më të përballueshëm...

Blog

Ausbildung në Gjermani: Çfarë duhet të dini?

Gjermania është e njohur për sistemin e saj të shkëlqyer arsimor, dhe kjo është sigurisht e vërtetë edhe kur bëhet fjalë për trajnimin profesional (i njohur gjerësisht si Ausbildung ose duale Ausbildung). Por çfarë duhet të dini përpara se të filloni një Ausbildung? Ja disa fakte: Kurrikula e Ausbildung është shumë e vlerësuar dhe e...